Bescope LogoICT dient ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen maar wordt helaas maar al te vaak een doel op zich. Essentieel is om de juiste ICT oplossing te vinden die bij uw onderneming past. Uw situatie bepaalt of dit een ‘best of breed’ of een ‘all-in-one’ oplossing is. Daarnaast kijken we sterk naar de ICT die u al in gebruik heeft. Die heeft u in het verleden immers niet voor niets gekozen.

Onze ICT projecten zijn afgestemd op uw situatie. Wij verzorgen daarom graag uw:

Business & ICT Alignement
Het is vaak bij software selectie en implementatie trajecten dat de onderlinge verschillen tussen “business” en “ICT” het meest op de voorgrond treden. Soms onschuldig, maar soms ook met verregaande gevolgen voor de continuïteit van uw onderneming. BeSCOPE heeft jarenlange ervaring in het slaan van bruggen tussen beiden. Hoe we dat doen? Door net als een goede tolk beide talen te spreken, maar in ons geval wel met een duidelijk “business” accent!

IT-recovery
Alle moderne projectmanagementmethodieken en goede bedoelingen van klant en leverancier ten spijt, mislukt 75% van de bedrijfssoftware implementaties. Soms met verregaande gevolgen voor de continuïteit van uw onderneming. In dit soort gevallen gaat het niet meer om de vraag “waarom is het fout gegaan?”, maar “hoe komen we hieruit?”. De weg uit het dal is stijl en slecht begaanbaar door de vele juridische, ICT-technische, organisatorische en financiële valkuilen. Het is dan prettig om een gids te hebben die u de juiste weg wijst uit het dal. BeSCOPE heeft hierin, samen met partners, meermalen bedrijven succesvol begeleidt.

Project management
Ieder project heeft een start en een finish, mijlpalen, verantwoordelijkheden, een tijdspad en een resultaat . Voorafgaand aan het project brengen wij dit voor u duidelijk in beeld. En hoezeer het project ook aan dynamiek onderhevig is, linksom of rechtsom zijn er mijlpalen te behalen. BeSCOPE ziet erop toe dat deze ook behaald worden. Dit doen we door de methodiek van PRINCE2 toe te passen op uw situatie. We benaderen ieder project als een unieke situatie, er is namelijk geen project gelijk!

Geïnteresseerd? Wij komen graag met u in contact!